23/1 – Frukostmöte med Peter Åberg

Välkomna på årets första frukostmöte!

Varmt välkomna till nästa nätverksträff, då vi har det stora nöjet att få lyssna på Peter Åberg reflektera över ämnet ”Finn er gemensamma kraft när livet förändras”. Bjud med en kollega, kund, eller varför inte en av dina samarbetspartners!

Peter arbetar till vardags som Finans, IT & HR direktör för en division på Nederman i Helsingborg. På fritiden är Peter en flitigt anlitad inspirationsföreläsare med uppdrag i 16 länder från FN i New York, flera Svenska Ambassader, landslag, elitlag och Svenska Mästerskap till ledningsgrupper, läkarkonferenser, stora företagsevent och nätverksträffar. Han är en av Sveriges Talares keynote speakers och representeras också av Talarforum.

Peter har ett stort hjärta och har föreläst gratis för över 16000 barn på 90 skånska skolor & för olika välgörande ändamål. Han är en av Barncancerfondens Pro Bono föreläsare. För varje debiterad föreläsning skänker Peter en föreläsning i kundens namn till en skola eller välgörande ändamål.

Peter menar att allt är möjligt så länge som du tror på dig själv och ditt team. Han föreläser utifrån sina personliga erfarenheter hur man finner sin egen och sitt teams styrka när det oväntade inträffar. Han kopplar sina med och motgångar från sitt yrkesliv och ledarskap till erfarenheter från sin egen livshistoria. Han ger publiken praktiska verktyg som de kan använda tillsammans med sina arbetslag.

I samband med denna föreläsning för Företagsgruppen Mitt i Malmö, så kommer Företagsgruppen att skänka en summa till Barncancerfonden. Under frukostmötet kommer det även finnas möjlighet att skänka ett eget bidrag.

Var: Elite Plaza Hotel, Gustav Adolfs torg 49, Malmö
När: Torsdagen den 23 januari 07.30-09.00 (eftermingel)
Frukost: Företagsgruppen Mitt i Malmö bjuder på enklare frukost
OSA: Senast fredagen 17/1. Anmäl eventuella önskemål om specialkost.

 

Hjärtligt välkomna!