Arbetsförmedlingens stöd till blivande företagare med föreläsare Lars Larsson

Välkommen på inspirationsföreläsning om karriärplanering!

 torsdag den 26 november kl. 11.15 berättar Lars Larsson om Arbetsförmedlingens vision är att göra Sverige rikare genom att få människor och företag och växa. Ett av de sätten de gör det på är att de erbjuder utbildningar om grunderna i företagande samt i vissa fall beviljar ekonomiskt stöd till arbetslösa personer som vill uppfylla sin dröm om att äga och driva ett företag.

Lars Larsson arbetar som arbetsförmedlare med inriktning på att ge stöd och råd åt arbetssökande som vill starta sitt eget företag. Med sin arbetsvetenskapliga utbildning och erfarenhet av att arbeta såväl som sektionschef som projektledare sitter han inne på en unik kompetens i att bedöma om en arbetssökande bör beviljas Stöd till start av näringsverksamhet.

Var: Online via mötesplattformen Zoom
När: Torsdagen den 26 november 11.15-12.00
OSA: Senast onsdagen 25/11.

Bjud gärna med er gäster som kan bli framtida medlemmar i vår företagsgrupp!

Detta är ett webbinar arrangerat av Företagsgruppen Mitt i Malmö. Under dessa online-möten kommer vi ha olika föreläsare som berättar och delar med sig av sina kunskaper. Vi ser fram emot att dela dessa upplevelser med er!

DET ÄR ALLTID VÄRT ATT ANMÄLA SIG! Även om du inte kan närvara på hela eventet, eller vill lyssna till webbinariet på nytt, så är det alltid värt att anmäla sig ändå. Vi spelar in webbinariet och skickar ut en länk till dem som anmält sig, så att ni har fram till söndagen efter föreläsningen på er att lyssna igenom på nytt.

Hjärtligt välkomna!

Datum

26 nov 2020
Expired!

Tid

11:15 - 12:00

Anmälan

ANMÄL DIG HÄR!

Platser

Online-möte
Företagsgruppen Mitt i Malmö

Arrangör

Företagsgruppen Mitt i Malmö
E-post
info@mittimalmo.se
Webbplats
http://mittimalmo.se
ANMÄL DIG HÄR!