Årsmöte online med Företagsgruppen Mitt i Malmö

Var med och påverka Företagsgruppens framtid!

Det är dags för årsmöte! Styrelsen har beslutat att likt förra året köra årsmötet digitalt för att inte riskera någon smittospridning av Covid-19. Årsmötet behöver trots detta genomföras, så att ni får all viktig information, styrelsen får feedback från er, och att nya ledamöter kan väljas till styrelsen för de poster som utgår.

Tisdagen den 27 april kl 17.15 håller Företagsgruppen Mitt i Malmö sitt årsmöte för 2020, som i år blir digitalt! Årsmötet kommer att genomföras online via Zoom.

När du anmäler dig till evenemanget kommer du att få en bekräftelse om att anmälan gått igenom. Onsdagen den 21 april skickas det ut en länk för årsmötet till de anmälda, tillsammans med information om hur du kopplar upp dig till mötet, och vad du ska tänka på under mötets gång.

Varje medlemsföretag har en röst under årsmötet. Om ni är fler som vill vara med på mötet från samma företag, så kom i förväg överens om vem som agerar språkrör för ert företag och uppmärksamma detta i anmälan.

Dagordning finner du nedan.


Nominera nya ledamöter till styrelsen!

Vi söker ersättnings styrelsemedlemmar inför nya året, då viss rotation inom styrelsen alltid uppmuntras. Om ni medlemmar är intresserade av styrelsearbete, eller vill nominera någon annan medlem till att sitta i styrelsen, så skickar ni in detta till valberedningen via länken nedan, eller till leif.singbrant@telia.com.

Lämna in motioner

Inför mötet vill vi gärna att ni tar och funderar på motioner som ni vill ta upp på mötet. Ju mer vi får veta vad ni behöver inom Företagsgruppen, desto bättre kan vi arbeta för att uppnå de önskemålen. Motioner skickar ni in till info@mittimalmo.se.


Var:
 Online via mötesplattformen Zoom
När: Tisdagen den 27 april 17.15
OSA: Senast tisdagen 20/4.
Motioner: Skickas in senast tisdagen 13/4.

GDPR: Årsmötet kommer att spelas in. Genom att anmäla sig till detta online-event bekräftar du ditt samtycke till att din röst eller bild kan komma att synas i inspelningen. (Om du inte önskar synas eller höras i bild kan du stänga av din videokamera och mikrofon innan mötets början. Vi går igenom hur detta görs före vi startar det officiella mötet.)

 

Hjärtligt välkomna!

 


 

Här finner du dagordning, verksamhetsberättelse och årsredovisning inför mötet:

Dagordning:

Loader Laddar…
EAD-logga Tar det för länge?

Ladda om Ladda om dokument
| Öppna Öppna i ny flik

Ladda ner här: https://mittimalmo.se/wp-content/uploads/2021/03/Dagordning-till-arsmote-2021-Foretagsgruppen-Mitt-i-Malmo.pdf

 

Verksamhetsberättelse:

Loader Laddar…
EAD-logga Tar det för länge?

Ladda om Ladda om dokument
| Öppna Öppna i ny flik

 

Årsredovisning:

Loader Laddar…
EAD-logga Tar det för länge?

Ladda om Ladda om dokument
| Öppna Öppna i ny flik

 

Revisionsberättelse:

Loader Laddar…
EAD-logga Tar det för länge?

Ladda om Ladda om dokument
| Öppna Öppna i ny flik

Datum

27 apr 2021
Expired!

Tid

17:15 - 19:00

Platser

Online-möte
Företagsgruppen Mitt i Malmö

Arrangör

Företagsgruppen Mitt i Malmö
E-post
info@mittimalmo.se
Webbplats
http://mittimalmo.se