Skapa ordning & struktur med föreläsare Linda Gemal

Välkommen på föreläsning om hur Ordning & Struktur sparar dig tid, pengar och minimerar stress.

Har du full koll på dina mejl? På din tid? På dina papper och andra saker runt omkring dig? Du vet att du sparar tid, pengar och minimerar stress genom att vara organiserad – men vet inte riktigt hur du skall få till det?

Linda Gemal, sedd och hörd i bl.a. Guldkanalen, Kvällsposten, Lokaltidningen och Hem & Villa, är Ordningskonsulten. På torsdag den 17 september kl. 11.15 delar Linda med sig av tips och råd om hur du kan underlätta din vardag från oreda.

Som Ordningscoach, Föreläsare, Inredare & Stylist driver Linda företaget Ordningskonsulten, där hon hjälper människor – både företag och privatpersoner – med att skapa ordning, struktur och vackra, bekväma omgivningar.
Det handlar om allt från att röja, rensa, organisera och strukturera alla fysiska områden hemma och på arbetsplatsen; till digital ordning och tidsplanering, samt inspirerande föreläsningar och matnyttiga kurser i ämnet. Ordningskonsulten arbetar även med homestyling och inredning, vilket ofta går hand i hand med organisering.

Var: Online via mötesplattformen Zoom
När: Torsdagen den 17 september 11.15-12.00
OSA: Senast onsdagen 16/9.

Bjud gärna med er gäster som kan bli framtida medlemmar i vår företagsgrupp!

Detta är ett webbinar arrangerat av Företagsgruppen Mitt i Malmö. Under dessa online-möten kommer vi ha olika föreläsare som berättar och delar med sig av sina kunskaper. Vi ser fram emot att dela dessa upplevelser med er!

DET ÄR ALLTID VÄRT ATT ANMÄLA SIG! Även om du inte kan närvara på hela eventet, eller vill lyssna till webbinariet på nytt, så är det alltid värt att anmäla sig ändå. Vi spelar in webbinariet och skickar ut en länk till dem som anmält sig, så att ni har fram till söndagen efter föreläsningen på er att lyssna igenom på nytt.

Hjärtligt välkomna!

Datum

17 sep 2020
Expired!

Tid

11:15 - 12:00

Anmälan

ANMÄL DIG HÄR!

Platser

Online-möte
Företagsgruppen Mitt i Malmö

Arrangör

Företagsgruppen Mitt i Malmö
E-post
info@mittimalmo.se
Webbplats
http://mittimalmo.se
ANMÄL DIG HÄR!