Effektivisering inom industrin med föreläsare Per Ingeson och Rickard Egelborg

Välkommen på webbinar om effektivisering inom industrin med Per Ingeson och Rickard Egelborg från SenseNode!

torsdag 22 oktober kl. 11.15 berättar Per Ingeson och Rickard Egelborg om SenseNode, som arbetar med energi- och maskinövervakning med målet att hjälpa primärt industrin och fastighetsbolag att utvecklas och bli effektivare genom smarta IIoT övervakningslösningar (Industrial Internet of Things).
De kommer att berätta kring kostnadseffektiva lösningar för att koppla upp och digitalt övervaka viktiga delar av anläggningar, exempelvis mäta energiförbrukning på en mer finmaskig nivå än normalt samt hur man kan övervaka annan utrustning, exempelvis maskiner eller ventilation för att säkerställa rätt funktion. Genom att mäta vet man hur det verkligen står till och kan vidta rätt effektiviseringsåtgärder.

Per Ingeson, arbetar med försäljning och projektledning av SenseNode-systemet samt företagsutveckling. Har lång bakgrund och erfarenhet av bygg- och byggmaterialindustrin inom produktion, försäljning och företagsledning.
Rickard Egelborg, arbetar med försäljning och projektledning av SenseNode-systemet. Har arbetat inom läkemedel, förpackning och byggbranschen i rollen som försäljnings- marknadschef och VD.

SenseNode levererar övervaknings- och analystjänster inom energi och maskinövervakning genom kostnadseffektiv trådlös uppkoppling av mätpunkter. Företaget etablerades 2013 och har idag ett hundratal installationer och kunder främst inom tung industri samt fastighetsbranschen.

Var: Online via mötesplattformen Zoom
När: Torsdagen den 22 oktober 11.15-12.00
OSA: Senast onsdagen 21/10.

Bjud gärna med er gäster som kan bli framtida medlemmar i vår företagsgrupp!

Detta är ett webbinar arrangerat av Företagsgruppen Mitt i Malmö. Under dessa online-möten kommer vi ha olika föreläsare som berättar och delar med sig av sina kunskaper. Vi ser fram emot att dela dessa upplevelser med er!

DET ÄR ALLTID VÄRT ATT ANMÄLA SIG! Även om du inte kan närvara på hela eventet, eller vill lyssna till webbinariet på nytt, så är det alltid värt att anmäla sig ändå. Vi spelar in webbinariet och skickar ut en länk till dem som anmält sig, så att ni har fram till söndagen efter föreläsningen på er att lyssna igenom på nytt.

Hjärtligt välkomna!

Datum

22 okt 2020
Expired!

Tid

11:15 - 12:00

Platser

Online-möte
Företagsgruppen Mitt i Malmö

Arrangör

Företagsgruppen Mitt i Malmö
E-post
info@mittimalmo.se
Webbplats
http://mittimalmo.se