Karriärplanera och karriäragera, ett inspirationswebbinar med föreläsare Lisa Rosengren – för dig som vill vidare i arbetslivet

Välkommen på inspirationsföreläsning om karriärplanering!

På torsdag den 1 oktober kl. 11.15 diskuterar vi tillsammans med Lisa Rosengren begreppet ”karriär”, och Lisa ger några konkreta tips på hur ni kan karriärplanera och agera för att får det arbetsliv/karriär som ni önskar och förtjänar.

Lisa Rosengren är karriärrådgivare och coach med 20 års erfarenhet av omställning, rekrytering och HR. Hon har nyligen utkommit med boken ”Karriärhandboken – en praktisk guide för dig som vill vidare i arbetslivet”. Boken hjälper dig att hitta ditt nästa steg och skapa det arbetsliv du önskar, oavsett om du står och stampar i din nuvarande roll eller är ”mellan jobb/uppdrag”.

Var: Online via mötesplattformen Zoom
När: Torsdagen den 1 oktober 11.15-12.00
OSA: Senast onsdagen 30/9.

Bjud gärna med er gäster som kan bli framtida medlemmar i vår företagsgrupp!

Detta är ett webbinar arrangerat av Företagsgruppen Mitt i Malmö. Under dessa online-möten kommer vi ha olika föreläsare som berättar och delar med sig av sina kunskaper. Vi ser fram emot att dela dessa upplevelser med er!

DET ÄR ALLTID VÄRT ATT ANMÄLA SIG! Även om du inte kan närvara på hela eventet, eller vill lyssna till webbinariet på nytt, så är det alltid värt att anmäla sig ändå. Vi spelar in webbinariet och skickar ut en länk till dem som anmält sig, så att ni har fram till söndagen efter föreläsningen på er att lyssna igenom på nytt.

Hjärtligt välkomna!

Datum

01 okt 2020
Expired!

Tid

11:15 - 12:00

Anmälan

ANMÄL DIG HÄR!

Platser

Online-möte
Företagsgruppen Mitt i Malmö

Arrangör

Företagsgruppen Mitt i Malmö
E-post
info@mittimalmo.se
Webbplats
http://mittimalmo.se
ANMÄL DIG HÄR!