Marknadsföreningen i Malmö bjuder in Mitt i Malmös medlemmar!

Företagsgruppen Mitt i Malmö har fått möjlighet att bjuda in våra medlemmar till Marknadsföreningen i Malmös föreläsning:

Framtidens Ledarskap 

Under de tio senaste åren har vi hört att den fjärde industriella revolutionen kommer att förändra sättet vi skapar värde. Nya teknologier för samman fysiska, biologiska och digitala områden till något nytt, svårtolkat och på gränsen till det skrämmande.

Den 9 februari presenterar Hammer & Hanborgs grundare Christina Hammer rykande färska insikter från rapporten Framtidens ledarskap Industri 4.0 & Industri 5.0 om vilka konkreta effekter det kommer ha för det framtida ledarskapet!

I snart 30 år har Hammer & Hanborg arbetat utifrån en vision om att vara med och skapa framtidens professionella liv. Vilket de gör genom att hjälpa deras kunder med allt från rekrytering och konsultuthyrning, till utveckling av kultur och ledarskap. De gör det också genom att kontinuerligt samla in kunskap som ger dem en bild av hur arbetslivet förändras i takt med att omvärlden utvecklas.

Nu har vi analyserat enorma datamängder och sammanställt den senaste forskningen på temat framtidens ledarskap. Bakom analysen och rapporten står Peter Majanen och Lars Harefjord på Quattroporte AB på uppdrag av Hammer & Hanborg och Jurek.

 

Anmälan sker via länk – ange Mitt i Malmö när du anmäler dig.

Läs mer om föreläsningen på: mim.m.se och varmt välkommen!

Marknadsföreningen i Malmö står som arrangör och Mitt i Malmö står för din frukost.
Detta gäller endast våra medlemsföretag, och det går inte att ta med gäster.
Inte medlem? Bli det här!

Anmälan sker här: https://mim.m.se/events/frukostklubb-framtidens-ledarskap/
Ange Mitt i Malmö i fritextrutan.

När:  Torsdagen 9 februari kl. 07.30-09.00

Var: Pieplows, Kockska Huset, Frans Suellsgatan 3, Malmö

Varmt välkommen!

Med vänliga hälsningar,
Företagsgruppen Mitt i Malmö.