Nästa steg framåt till det nya onormala med föreläsare Sven Hultin

Välkommen på webbinar om digital omställning, det nya normala och affärstransformation!

torsdag den 15 oktober kl. 11.15 berättar Sven Hultin om sitt eget fokus framåt som entreprenör efter 28 års erfarenhet av innovation och transformation av tjänster, för organisationer och företag, via outsourcing & M&A.
Redan innan pågående pandemi talade alla om den digitala omställningen. Den vänder fortfarande upp och ned på allt vi tar för givet, i alla branscher och verksamheter.  Vi ser alla fram emot att återgå till ett nytt normaltillstånd. Hur ser detta nya normala ut? Vad betyder det för oss som företagare att inte bara reagera utan pro-agera?  Endast företag och individer som har förmåga att kontinuerligt anpassa sin förmåga kommer att förbli relevanta. Vem bör göra vad, hands on? Nyfikenhet är viktigt. Är du nyfiken?

Sven Hultin, uppväxt i Malmö, har idag omfattande internationell erfarenhet från B2B och StartUp-scenen inom tjänstesektorn. Han har kontinuerligt arbetat med affärstransformation i olika ledande roller som innovation, strategi, organisationskonsult, talare, försäljning, kommunikation, HR och PR. Den röda tråden har varit tjänsteinnovation både som intraprenör och entreprenör. Sven har även 15 års erfarenhet av styrelsearbete och diverser advisory boards, även som ordförande. På fritiden gäller familj, hund och kappsegling. Han beskriver sig själv som innovativ, optimistiskt nyfiken och extremt jordnära.

Var: Online via mötesplattformen Zoom
När: Torsdagen den 15 oktober 11.15-12.00
OSA: Senast onsdagen 14/10.

Bjud gärna med er gäster som kan bli framtida medlemmar i vår företagsgrupp!

Detta är ett webbinar arrangerat av Företagsgruppen Mitt i Malmö. Under dessa online-möten kommer vi ha olika föreläsare som berättar och delar med sig av sina kunskaper. Vi ser fram emot att dela dessa upplevelser med er!

DET ÄR ALLTID VÄRT ATT ANMÄLA SIG! Även om du inte kan närvara på hela eventet, eller vill lyssna till webbinariet på nytt, så är det alltid värt att anmäla sig ändå. Vi spelar in webbinariet och skickar ut en länk till dem som anmält sig, så att ni har fram till söndagen efter föreläsningen på er att lyssna igenom på nytt.

Hjärtligt välkomna!

Datum

15 okt 2020
Expired!

Tid

11:15 - 12:00

Anmälan

ANMÄL DIG HÄR!

Platser

Online-möte
Företagsgruppen Mitt i Malmö

Arrangör

Företagsgruppen Mitt i Malmö
E-post
info@mittimalmo.se
Webbplats
http://mittimalmo.se
ANMÄL DIG HÄR!