TS-fika med Malmö Universitet

Träffa studenter vid Malmö Universitet den 21:e September 

Varmt välkommen till årets TS-fika den 21 september, ett mingel för företag, studenter och personal vid Fakulteten för teknik och samhälle (TS). TS-fika är en utmärkt möjlighet för företag och organisationer att träffa studenter och bygga relationer med undervisande personal vid TS.

Presentationer

Vid TS finns över 2000 studenter och personal. Förutom att mingla med våra studenter och kollegor har ni möjlighet att presentera er verksamhet i en kort presentation. Dessa korta ”företagspitchar” (på max 4 minuter) brukar vara det mest populära inslaget under TS-fika eftersom det ger våra studenter en snabb inblick i vilka kompetenser ni letar efter och vad ni erbjuder i form av möjlighet till examensarbete, traineeprogram etc.

Möjlig Win-Win

TS-fika startades för att ge studenter möjlighet att bekanta sig med företag i regionen, studenter på andra program och lärare. Ni som företagsrepresentanter har samma möjlighet att bekanta er med fakulteten. Möten med studenter kan resultera i samarbeten som både ert företag och studenterna har nytta av. Det kan till exempel handla om examensarbeten som hjälper er att lösa en utmaning på ert företag och på sikt kanske till och med en anställning.
I TS-fikans mässdel presenterar studenter från TS utbildningsprogram olika projekt. Och så bjuder vi såklart på en finfin gofika. Varmt välkommen till sjunde upplagan av TS-fika!Det finns ett begränsat tidsutrymme för presentationerna och det är först till kvarn som gäller. Ni kan anmäla er för en presentation via anmälningslänken nedan.

 

När: Onsdagen 21/9  kl. 13.00-15.30
Var: Niagara-huset, atriet på våning 5, Nordenskiöldsgatan 1, Malmö
OSA: Eventet är gratis. För att delta behöver ni anmäla er senast den 1 september. Tänk på att antalet platser att presentera är begränsade.

Anmälan: Anmäl dig här

 

 

Datum

21 sep 2022

Tid

13:00

Anmälan

ANMÄL DIG HÄR!

Platser

Malmö Universitet
Nordenskiöldsgatan 1
ANMÄL DIG HÄR!