Välkommen till Företagsgruppen Mitt i Malmö:s webbinarie med föreläsare Per Benteke

Lär dig mer om artificiell intelligens!

torsdag den 28 maj kl. 11.15 kommer vi få nöjet att få lära oss om artificiell intelligens. Att köpa AI är som att skaffa barn – man bör ha tänkt igenom vissa saker innan. Per Benteke kommer gå igenom stegen/faserna utifrån exempel, och diskutera hur man identifierar möjligheter med AI, vad man måste förbereda sig själv och organisationen på, samt vilka minor man bör undvika och hur man undviker dem.

Per Benteke är medgrundare till Elaborate, ett bolag inom AI-driven påverkan av beteende. Per har tillbringat de senaste 20 åren inom mjukvaru- och tjänsteindustrin på bolag som Qlik och Columbus.

När du anmäler dig till evenemanget kommer du att få en bekräftelse om att anmälan gått igenom — se till att du har fått detta mail efter att du registrerat dig, annars har inte din anmälan gått igenom!
Onsdagkvällen före webbinariet skickas det ut en länk för onlinemötet till dem som är anmälda, tillsammans med information om hur du kopplar upp dig till mötet, och vad du ska tänka på under mötets gång.

 

Var: Online via mötesplattformen Zoom
När: Torsdagen den 28 maj 11.15-12.00
OSA: Senast onsdagen 27/5.

Bjud gärna med er gäster som kan bli framtida medlemmar i vår företagsgrupp!

 

Dessa webbinarier med Företagsgruppen Mitt i Malmö är återkommande event som sker varannan torsdag 11.15-12.00. Under dessa online-möten kommer vi ha olika föreläsare som berättar och delar med sig av sina kunskaper. Vi ser fram emot att dela dessa upplevelser med er!

DET ÄR ALLTID VÄRT ATT ANMÄLA SIG! Även om du inte kan närvara på hela eventet, eller vill lyssna till föreläsningen på nytt, så är det alltid värt att anmäla sig ändå. Vi spelar in webbinariet och skickar ut en länk till dem som anmält sig, så att ni har fram till söndagen efter föreläsningen på er att lyssna igenom på nytt.

Hjärtligt välkomna!

 

 

Datum

28 maj 2020
Expired!

Tid

11:15 - 12:00

Platser

Online-möte
Kategori
Företagsgruppen Mitt i Malmö

Arrangör

Företagsgruppen Mitt i Malmö
E-post
info@mittimalmo.se
Webbplats
http://mittimalmo.se