Webbinar om beroendets många ansikten med föreläsare Mikael Lund

Välkommen på webbinar om beroendets många ansikten med Mikael Lund!

 torsdag den 4 februari kl. 11.15 berättar Mikael om hur beroendet av olika anledningar kan eskalera under rådande omständigheter med pandemin och hemarbete. Han ger grundläggande kunskaper om hur beroendet fungerar och tecken och symptom på att beroendeproblematik kan förekomma. Mikael pratar också om vad som krävs för att hitta lösningar på problemen.

Mikael Lund, grundare till och VD i Human Gardening och NICAAG, har arbetat med alkoholism och beroende i 27 år och har en gedigen erfarenhet av att utbilda och föreläsa kring ämnet till företag, universitet och myndigheter. Mikael har även arbetat som terapeut på Lyxfällan och bedrivit behandling för kändisar och företagsledare.

Human Gardening är en öppenvårdsbehandling med möjlighet till boende. Kliniken ligger i World Trade Center i Malmö. Vi riktar oss till människor med social förankring.
NICAAG – Nordic Institute of Alcoholism, Addiction & Gambling. Företaget har som syfte att sprida kunskap om beroende och relaterade frågor genom events och utbildningar i samverkan med andra aktörer.

Var: Online via mötesplattformen Zoom
När: Torsdagen den 4 februari 11.15-12.00
OSA: Senast onsdagen 3/2.

Bjud gärna med er gäster som kan bli framtida medlemmar i vår företagsgrupp!

Välkommen på webbinar med Företagsgruppen Mitt i Malmö! Under dessa online-möten kommer vi ha olika föreläsare som berättar och delar med sig av sina kunskaper. Vi ser fram emot att dela denna upplevelse med er!

DET ÄR ALLTID VÄRT ATT ANMÄLA SIG! Även om du inte kan närvara på hela eventet, eller vill lyssna till webbinariet på nytt, så är det alltid värt att anmäla sig ändå. Vi spelar in webbinariet och skickar ut en länk till dem som anmält sig, så att ni har fram till söndagen efter föreläsningen på er att lyssna igenom på nytt.

Hjärtligt välkomna!

Datum

04 feb 2021
Expired!

Tid

11:15 - 12:00

Anmälan

ANMÄL DIG HÄR!

Platser

Online-möte
Företagsgruppen Mitt i Malmö

Arrangör

Företagsgruppen Mitt i Malmö
E-post
info@mittimalmo.se
Webbplats
http://mittimalmo.se
ANMÄL DIG HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *