Webbinar: Det coachande ledarskapet i praktiken med Patrick Lundeberg

På torsdag den 3 juni kl. 11.15 kommer Patrick Lundeberg från CoachCompanion att berätta för oss om det coachande ledarskapet på ett djupare plan.

Vi vet idag att det coachande ledarskapet är det mest framgångsrika sättet att leda vilket påvisas gång på gång i ledarskaps rapporter och moderna ledarskapsteorier världen över.

I den tid vi nu lever i är det många ledare och medarbetare som känner osäkerhet och ovisshet inför sin egen och organisationens framtid. Här blir samtalen och det coachande ledarskapet än mer viktigt.


Patrick Lundeberg har över 25 års erfarenhet av ledarskap inom olika branscher. Han arbetar idag på CoachCompanion som coach och utbildare. Patrick är ICF ACC certifierad coach och certifierad inom EQ.

 

Var: Online via mötesplattformen Zoom

När: Torsdagen den 3 juni 11.15-12.00

OSA: Senast onsdagen 2/6.

 

När du anmäler dig till evenemanget kommer du att få en bekräftelse om att anmälan gått igenom — se till att du har fått detta mail efter att du registrerat dig, annars har inte din anmälan gått igenom!
Onsdagkvällen före webbinariet skickas det ut en länk för onlinemötet till dem som är anmälda, tillsammans med information om hur du kopplar upp dig till mötet, och vad du ska tänka på under mötets gång.

Bjud gärna med er gäster som kan bli framtida medlemmar i vår företagsgrupp!

Välkomna på webbinar med Företagsgruppen Mitt i Malmö! Under dessa online-möten kommer vi ha olika föreläsare som berättar och delar med sig av sina kunskaper. Vi ser fram emot att dela dessa upplevelser med er!

DET ÄR ALLTID VÄRT ATT ANMÄLA SIG! Även om du inte kan närvara på hela eventet, eller vill lyssna till webbinariet på nytt, så är det alltid värt att anmäla sig ändå. Vi spelar in webbinariet och skickar ut en länk till dem som anmält sig, så att ni har fram till söndagen efter föreläsningen på er att lyssna igenom på nytt.

 

Hjärtligt välkomna!

Datum

03 jun 2021
Expired!

Tid

11:15 - 12:00

Anmälan

ANMÄL DIG HÄR!

Platser

Online-möte
Företagsgruppen Mitt i Malmö

Arrangör

Företagsgruppen Mitt i Malmö
E-post
info@mittimalmo.se
Webbplats
http://mittimalmo.se
ANMÄL DIG HÄR!