Webbinar: ”Företaget du skulle starta idag” med föreläsare Anne Marbrandt

På torsdag den 20 maj kl. 11.15 kommer vi få lyssna till Anne Marbrandt berätta om NyföretagarCentrum, och inspirera kring det företag du skulle startat om du var ung idag.

NyföretagarCentrum Öresund firar tioårsjubileum i år och har redan passerat en bra bit över 3500 företagsstarter i Malmöregionen. Sedan i år har nyföretagarrådgivningen och dess populära mentorprogram breddats till handledning av ungdomar i entreprenörskap och också till utökad rådgivning för företag som drabbats av pandemin. Nyföretagarkartan har förändrats under dessa tio år; drivkrafter och demografi skiljer sig stort. Kom och hör vart vi är på väg – och vad du sannolikt hade gjort om du startat ditt företag som ung idag!

Anne Marbrandt är VD, passionerad rådgivare och medgrundare av NyföretagarCentrum Öresund. Tillsammans med sina kollegor har hon varit med vid starten av fler än 3500 företag i Malmöregionen. Idag handleder hon även ungdomar i entreprenörskap och berättar om drivkrafter och trender som formar dagens nyföretagande, och även om hur Malmö kommer att bli en ännu bättre stad att verka i under de närmaste åren.

 

Var: Online via mötesplattformen Zoom

När: Torsdagen den 20 maj 11.15-12.00

OSA: Senast onsdagen 19/5.

 

När du anmäler dig till evenemanget kommer du att få en bekräftelse om att anmälan gått igenom — se till att du har fått detta mail efter att du registrerat dig, annars har inte din anmälan gått igenom!
Onsdagkvällen före webbinariet skickas det ut en länk för onlinemötet till dem som är anmälda, tillsammans med information om hur du kopplar upp dig till mötet, och vad du ska tänka på under mötets gång.

Bjud gärna med er gäster som kan bli framtida medlemmar i vår företagsgrupp!

Välkomna på webbinar med Företagsgruppen Mitt i Malmö! Under dessa online-möten kommer vi ha olika föreläsare som berättar och delar med sig av sina kunskaper. Vi ser fram emot att dela dessa upplevelser med er!

DET ÄR ALLTID VÄRT ATT ANMÄLA SIG! Även om du inte kan närvara på hela eventet, eller vill lyssna till webbinariet på nytt, så är det alltid värt att anmäla sig ändå. Vi spelar in webbinariet och skickar ut en länk till dem som anmält sig, så att ni har fram till söndagen efter föreläsningen på er att lyssna igenom på nytt.

 

Hjärtligt välkomna!

Datum

20 maj 2021
Expired!

Tid

11:15 - 12:00

Anmälan

ANMÄL DIG HÄR!

Platser

Online-möte
Företagsgruppen Mitt i Malmö

Arrangör

Företagsgruppen Mitt i Malmö
E-post
info@mittimalmo.se
Webbplats
http://mittimalmo.se
ANMÄL DIG HÄR!