Webbinar med Christer Lövgren från Galleri Ardenno

Hur en gallerist vände motgång till framgång när Coronaviruset prövade verksamheten!

Galleribranschen gick från framgång till ordentlig motgång under coronapandemin. Ekonomisk kris och att människor inte kan se, besöka, köpa, träffas och samtala om konst.
Galleri Ardenno är ett skånskt galleri med både väletablerade konstnärer, såväl som spännande lokala talanger. Innan pandemin såldes främst konst till olika konstföreningar. Christer Lövgren som äger galleriet insåg snabbt att Coronaviruset hotar verksamhetens existens. När andra drog ned, sadlade Christer om och vågade prova med ny innovation och teknik för sitt galleri, som visade sig bli en succé.

Följ med oss lyssna på hur en sann entreprenör vände motgång till framgång när Coronaviruset prövade verksamheten!

 

Var: Online via Zoom

När: Torsdagen den 7 oktober 11.15-12.00

OSA: Senast onsdagen 6/10

När du anmäler dig till evenemanget kommer du att få en bekräftelse om att anmälan gått igenom — se till att du har fått detta mail efter att du registrerat dig, annars har inte din anmälan gått igenom!

Onsdagkvällen före webbinariet skickas det ut en länk för onlinemötet till dem som är anmälda, tillsammans med information om hur du kopplar upp dig till mötet, och vad du ska tänka på under mötets gång.

Bjud gärna med er gäster som kan bli framtida medlemmar i vår företagsgrupp!


Kryss i kalendern redan nu för nästa event den 21/10, då hälsar vi på hos Magasin 211, med Hanne Birk som värdinna.

Välkomna på webbinar med Företagsgruppen Mitt i Malmö! Under dessa online-möten kommer vi ha olika föreläsare som berättar och delar med sig av sina kunskaper. Vi ser fram emot att dela dessa upplevelser med er!

DET ÄR ALLTID VÄRT ATT ANMÄLA SIG! Även om du inte kan närvara på hela eventet, eller vill lyssna till webbinariet på nytt, så är det alltid värt att anmäla sig ändå. Vi spelar in webbinariet och skickar ut en länk till dem som anmält sig, så att ni har fram till söndagen efter föreläsningen på er att lyssna igenom på nytt.

Hjärtligt välkomna!

Datum

07 okt 2021
Expired!

Tid

11:15 - 12:00

Anmälan

ANMÄL DIG HÄR!

Platser

Online-möte
Kategori
Företagsgruppen Mitt i Malmö

Arrangör

Företagsgruppen Mitt i Malmö
E-post
info@mittimalmo.se
Webbplats
http://mittimalmo.se
ANMÄL DIG HÄR!