Webbinar med Peter Erikson från Storesupport

Vinnande butik – en spaning kring handel

 torsdagen den 4 november kl. 11.15 pratar Peter Erikson under temat vinnande butik, ger exempel på vad en vinnande butik har varit och kan innebära, och spanar på de trender man ser inom detaljhandeln.

Peter Erikson är sedan 4,5 år tillbaka VD och koncernchef för Storesupport. Innan dess har Peter en lång försäljningserfarenhet både från bank, finans och telekom.
Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Man är verksam inom rekrytering och bemanning, säljtjänster samt förnyelse- och ombyggnation av butiker. Bolaget finns i hela Sverige med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Var: Online via Zoom
När: Torsdagen den 4 november 11.15-12.00
OSA: Senast onsdagen 3/11

När du anmäler dig till evenemanget kommer du att få en bekräftelse om att anmälan gått igenom — se till att du har fått detta mail efter att du registrerat dig, annars har inte din anmälan gått igenom!

Onsdagkvällen före webbinariet skickas det ut en länk för onlinemötet till dem som är anmälda, tillsammans med information om hur du kopplar upp dig till mötet, och vad du ska tänka på under mötets gång.

Bjud gärna med er gäster som kan bli framtida medlemmar i vår företagsgrupp!


Kryss i kalendern redan nu för nästa event den 18/11, då får vi lära oss om livsnödvändig utbildning med HLR Skåne.

Välkomna på webbinar med Företagsgruppen Mitt i Malmö! Under dessa online-möten kommer vi ha olika föreläsare som berättar och delar med sig av sina kunskaper. Vi ser fram emot att dela dessa upplevelser med er!

DET ÄR ALLTID VÄRT ATT ANMÄLA SIG! Även om du inte kan närvara på hela eventet, eller vill lyssna till webbinariet på nytt, så är det alltid värt att anmäla sig ändå. Vi spelar in webbinariet och skickar ut en länk till dem som anmält sig, så att ni har fram till söndagen efter föreläsningen på er att lyssna igenom på nytt.

Hjärtligt välkomna!

Datum

04 nov 2021
Expired!

Tid

11:15 - 12:00

Anmälan

ANMÄL DIG HÄR!

Platser

Online-möte
Företagsgruppen Mitt i Malmö

Arrangör

Företagsgruppen Mitt i Malmö
E-post
info@mittimalmo.se
Webbplats
http://mittimalmo.se
ANMÄL DIG HÄR!