Webbinar om framgångsrik förändring med författaren Camilla Persson

Detta är den fråga som Camilla ställt till de förändringsledare hon mött genom åren. Svaren på den frågan har alltid har cirkulerat kring fyra huvudteman:

  • Hur skapar jag bra förutsättningar?
  • Vad är förändring?
  • Hur går jag från ord till handling?
  • Hur håller jag i?

I boken ”Fyra nycklar för framgångsrik förändring” svarar Camilla på dessa frågor genom att belysa det vi genom forskning och vardagsnära praktik vet är framgångsfaktorerna. I denna föreläsning kommer Camilla att prata om boken och det vi huvudsakligen behöver veta för att kunna driva ett framgångsrikt förändringsarbete.

Camilla Persson är VD och Grundare av Holistic Development. Hon arbetar som Transformativ förändringsledare, Kunskapsspridare och Författare, och hjälper sina kunder att utveckla ett Transformativt förändringsledarskap. Det vill säga ett ledarskap som förflyttar oss utanför nuvarande ramar, antaganden och arbetssätt.

De som känner Camilla vet att hon också råkar vara forskningsnörd med en speciell förtjusning kring hur vi kan använda evidensbaserad kunskap för att skapa framgång i vår vardag. Därför är evidensbaserad kunskap ryggraden i allt hon gör.

När du anmäler dig till webbinariet kommer du att få en bekräftelse om att anmälan gått igenom — se till att du har fått detta mail efter att du registrerat dig, annars har inte din anmälan gått igenom!

Onsdagkvällen före webbinariet skickas det ut en länk för onlinemötet till dem som är anmälda, tillsammans med information om hur du kopplar upp dig till mötet, och vad du ska tänka på under mötets gång.

Var: Online via mötesplattformen Zoom
När:
 Torsdagen den 4 mars 11.15-12.00
OSA:
 Senast onsdagen 3/3.

Bjud gärna med er gäster som kan bli framtida medlemmar i vår företagsgrupp! För att även era gäster ska få mail-bekräftelser och länk på onsdagen, dela gärna detta event med dem, så att de kan anmäla sig direkt på egen hand.

Välkomna till webbinarier med Företagsgruppen Mitt i Malmö! Under dessa online-möten kommer vi ha olika föreläsare som berättar och delar med sig av sina kunskaper. Vi ser fram emot att dela dessa upplevelser med er!

DET ÄR ALLTID VÄRT ATT ANMÄLA SIG! Även om du inte kan närvara på hela eventet, eller vill lyssna till webbinariet på nytt, så är det alltid värt att anmäla sig ändå. Vi spelar in webbinariet och skickar ut en länk till dem som anmält sig, så att ni har fram till söndagen efter föreläsningen på er att lyssna igenom på nytt.

 

Hjärtligt välkomna!

Datum

04 mar 2021
Expired!

Tid

11:15 - 12:00

Anmälan

ANMÄL DIG HÄR!

Platser

Online-möte
Företagsgruppen Mitt i Malmö

Arrangör

Företagsgruppen Mitt i Malmö
E-post
info@mittimalmo.se
Webbplats
http://mittimalmo.se
ANMÄL DIG HÄR!