Webbinar kring digitaliseringen av Malmö Stad med föreläsare Maria Stellinger Ernblad

Välkommen på webbinar kring digitaliseringen av Malmö Stad

torsdag den 15 april kl. 11.15 kommer vi få lyssna till Maria Stellinger Ernblad berätta om den digitalisering som pågår inom Malmö Stad.

Maria är digitaliseringschef i Malmö stad. Hon ansvarar för att staden drar nytta av digitaliseringens möjligheter till bättre service för medborgarna. Utgångspunkten är Malmö stads gemensamma program Det digitala Malmö. Maria har haft strategiska utvecklings- och ledarroller i offentlig sektor i mer än tjugo år ofta med uppdraget att leda IT- och digitaliseringsverksamhet. Maria är vice ordförande i fakultetsstyrelsen för Teknik och samhälle vid Malmö universitet samt ledamot i styrelsen för Mobile Heights.

Malmö stad har 345 000 invånare. I organisationen finns 26 000 anställda. Staden ansvarar för att leverera allt från till exempel skola, äldreomsorg och kultur till en säker och attraktiv stadsmiljö.

När du anmäler dig till webbinariet kommer du att få en bekräftelse om att anmälan gått igenom — se till att du har fått detta mail efter att du registrerat dig, annars har inte din anmälan gått igenom!
Onsdagkvällen före webbinariet skickas det ut en länk för onlinemötet till dem som är anmälda, tillsammans med information om hur du kopplar upp dig till mötet, och vad du ska tänka på under mötets gång.

Var: Online via mötesplattformen Zoom
När: Torsdagen den 15 april 11.15-12.00
OSA: Senast onsdagen 14/4

Bjud gärna med er gäster som kan bli framtida medlemmar i vår företagsgrupp! För att även era gäster ska få mail-bekräftelser och länk på onsdagen, dela gärna detta event med dem, så att de kan anmäla sig direkt på egen hand.

DET ÄR ALLTID VÄRT ATT ANMÄLA SIG! Även om du inte kan närvara på hela eventet, eller vill lyssna till webbinariet på nytt, så är det alltid värt att anmäla sig ändå. Vi spelar in webbinariet och skickar ut en länk till dem som anmält sig, så att ni har fram till söndagen efter föreläsningen på er att lyssna igenom på nytt.

Hjärtligt välkomna!

Datum

15 apr 2021

Tid

11:15 - 12:00

Anmälan

ANMÄL DIG HÄR!

Platser

Online-möte
Företagsgruppen Mitt i Malmö

Arrangör

Företagsgruppen Mitt i Malmö
E-post
info@mittimalmo.se
Webbplats
http://mittimalmo.se
ANMÄL DIG HÄR!