Webbinar om hur du kan växla upp ditt videoskapande i den dagliga kommunikationen

 torsdag den 18 mars kl. 11.15 kommer Tim Standefeldt berätta hur man kan jobba mer med rörligt innehåll i den dagliga kommunikationen på ett tidseffektivt sätt och för att uppnå goda resultat.

Man behöver inte ha någon tidigare kunskap av att jobba eller skapa rörligt innehåll.
Tröskeln kan ofta kännas hög för många och det kan handla om allt från tidsbrist till okunskap – det är det Tim med kollegor på Storykit vill förändra.

När du anmäler dig till webbinariet kommer du att få en bekräftelse om att anmälan gått igenom — se till att du har fått detta mail efter att du registrerat dig, annars har inte din anmälan gått igenom!

Onsdagkvällen före webbinariet skickas det ut en länk för onlinemötet till dem som är anmälda, tillsammans med information om hur du kopplar upp dig till mötet, och vad du ska tänka på under mötets gång.

Var: Online via mötesplattformen Zoom
När:
 Torsdagen den 18 mars 11.15-12.00
OSA:
 Senast onsdagen 17/3.

Bjud gärna med er gäster som kan bli framtida medlemmar i vår företagsgrupp! För att även era gäster ska få mail-bekräftelser och länk på onsdagen, dela gärna detta event med dem, så att de kan anmäla sig direkt på egen hand.

Välkomna till webbinarier med Företagsgruppen Mitt i Malmö! Under dessa online-möten kommer vi ha olika föreläsare som berättar och delar med sig av sina kunskaper. Vi ser fram emot att dela dessa upplevelser med er!

DET ÄR ALLTID VÄRT ATT ANMÄLA SIG! Även om du inte kan närvara på hela eventet, eller vill lyssna till webbinariet på nytt, så är det alltid värt att anmäla sig ändå. Vi spelar in webbinariet och skickar ut en länk till dem som anmält sig, så att ni har fram till söndagen efter föreläsningen på er att lyssna igenom på nytt.

 

Hjärtligt välkomna!

Datum

18 mar 2021
Expired!

Tid

11:15 - 12:00

Anmälan

ANMÄL DIG HÄR!

Platser

Online-möte
Företagsgruppen Mitt i Malmö

Arrangör

Företagsgruppen Mitt i Malmö
E-post
info@mittimalmo.se
Webbplats
http://mittimalmo.se
ANMÄL DIG HÄR!