14/5 — Välkommen till Företagsgruppen Mitt i Malmö:s webbinarie med föreläsare Mikael Hägg

Dessa webbinarier med Företagsgruppen Mitt i Malmö är återkommande event som sker varannan torsdag 11.15-12.00, med start den 14 maj. Under dessa online-möten kommer vi ha olika föreläsare som berättar och delar med sig av sina kunskaper. Vi ser fram emot att dela dessa upplevelser med er!

Välkommen på webbinarie med föreläsare Mikael Hägg

Lär dig om hur du förbättrar ditt affärsmannaskap!

torsdag den 14 maj kl. 11.15 kommer vi få nöjet att få lära oss om affärsmannaskap med Mikael Hägg från Happy Spiders. Fokus under webbinariet ligger på arbetsglädje, engagemang och kunskap — dessa leder till motiverade medarbetare, vilket är nyckeln till framgångsrika, lönsamma företag över tid.

Mikael Hägg har mångårig erfarenhet av att i ledande positioner utveckla människor och organisationer, och mäter sin framgång i sina uppdragsgivares framgång. Han har jobbat som chef, konsult och utbildningsansvarig. Mikael drivs av sitt stora engagemang och sin vilja att hjälpa andra människor att växa och utvecklas.

När du anmäler dig till evenemanget kommer du att få en bekräftelse om att anmälan gått igenom — se till att du har fått detta mail efter att du registrerat dig, annars har inte din anmälan gått igenom!
Tisdagen den 12 maj skickas det ut en länk för onlinemötet till de som är anmälda, tillsammans med information om hur du kopplar upp dig till mötet, och vad du ska tänka på under mötets gång.

Var: Online via mötesplattformen Zoom
När: Torsdagen den 14 maj 11.15-12.00
OSA: Senast onsdagen 13/5.

Bjud gärna med er gäster som kan bli framtida medlemmar i vår företagsgrupp!

Hjärtligt välkomna!