20/8 — Växla upp din digitala kommunikation med föreläsare Susanne Hedin

Nu kör vi igång med webbinarier igen efter sommaruppehåll!
Dessa webbinarier med Företagsgruppen Mitt i Malmö är återkommande event som sker en torsdag i månaden, mellan 11.15-12.00. Under dessa online-möten kommer vi ha olika föreläsare som berättar och delar med sig av sina kunskaper. Vi ser fram emot att dela dessa upplevelser med er!

Välkommen till ett webbinarie med Susanne Hedin på Retorikbyrån

Lär dig mer om hur du gör dina digitala möten mänskligare och når hela vägen fram genom skärmen.

Att leda möten som känns meningsfulla och skapar motivation kan vara knepigt. När man dessutom måste göra det genom en skärm med mötesdeltagarna utplacerade i var sitt rum är ”knepigt” bara förnamnet. Hur gör man för att väcka och behålla deltagarnas engagemang? Hur ser man till så att det blir kvalitet på diskussionerna och att mötet blir värt mödan? En sak är säker – digital kommunikation ställer nya krav på din dynamik, tydlighet och förmåga att engagera.

På torsdag den 20 augusti kl. 11.15 delar Susanne Hedin med sig av tänkvärda tankar och tips om hur du når fram genom skärmen och gör dina möten mer meningsfulla och mänskliga.

Susanne driver Retorikbyrån Susanne Hedin & Co, med högkvarter på Medicon Village i Lund. Sedan nästan tjugo år utbildar och coachar hon människor på olika positioner inom olika branscher som behöver kunna kommunicera klokt och övertygande med andra och varandra. Nästan lika länge har Susanne föreläst och utbildat retorikstudenter och medarbetare vid Lunds Universitet. Susanne har en bakgrund inom teatern och är utbildad logonom (röstcoach med inriktning kommunikation).

Var: Online via mötesplattformen Zoom
När: Torsdagen den 20 augusti 11.15-12.00
OSA: Senast onsdagen 19/8.

Bjud gärna med er gäster som kan bli framtida medlemmar i vår företagsgrupp!

Välkomna tillbaka till webbinarier med Företagsgruppen Mitt i Malmö! Under dessa online-möten kommer vi ha olika föreläsare som berättar och delar med sig av sina kunskaper. Vi ser fram emot att dela dessa upplevelser med er!

DET ÄR ALLTID VÄRT ATT ANMÄLA SIG! Även om du inte kan närvara på hela eventet, eller vill lyssna till webbinariet på nytt, så är det alltid värt att anmäla sig ändå. Vi spelar in webbinariet och skickar ut en länk till dem som anmält sig, så att ni har fram till söndagen efter föreläsningen på er att lyssna igenom på nytt.

Hjärtligt välkomna!