En underbar första frukostträff år 2020

Tack alla som kom för en fantastisk januarimorgon, med härligt mingel och en otroligt inspirerande föreläsning! Vi tackar Peter Åberg för insikten om hur livet kan vändas uppochner på bara några sekunder, hur vi kan bli medvetna om hur vi hanterar och bearbetar oförutsedda händelser, och att cykelhjälmen faktiskt räddar liv. 

Peter är en flitigt anlitad inspirationsföreläsare med uppdrag i 16 länder från FN i New York, flera Svenska Ambassader, landslag, elitlag och Svenska Mästerskap till ledningsgrupper, läkarkonferenser, stora företagsevent och nätverksträffar. Han är en av Sveriges Talares keynote speakers och representeras också av Talarforum. För varje debiterad föreläsning skänker Peter en föreläsning i kundens namn till en skola eller välgörande ändamål.

Då han är en av Barncancerfondens Pro Bono föreläsare, så valde vi inom Företagsgruppen Mitt i Malmö att skänka en summa till Barncancerfonden, och deltagarna på eventet fick möjlighet att skänka ett eget bidrag under frukostmötet. Om du i efterhand vill skänka ett bidrag till barncancerfonden så finner du deras inbetalningsalternativ här nedan. 

Nästa träff blir vår första AW den 25 februari på Bishops Arms på Elite Hotel Savoy vid Malmö Central, och därefter har vi en lunchträff hos SEB den 28 februari, där vi kommer tala om pension och hållbarhet. Vi hoppas få träffa er på dessa två kommande träffar!

Varma hälsningar från styrelsen för Företagsgruppen Mitt i Malmö.