Hemsidan är live! + Årsmöte online

MiM_logga_1200px

HEMSIDAN ÄR LIVE! + ÅRSMÖTE ONLINE

Det är en tuff situation som råder för alla företag och företagare runt om i Sverige och världen, och vi hoppas att ni håller er friska.
Vi i styrelsen för Företagsgruppen Mitt i Malmö fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, och våra fysiska träffar är fortsatt inställda framöver. Vi tittar redan på lösningar för att kunna fortsätta ge er medlemmar kunskapshöjande innehåll digitalt, om detta skulle bli en långvarig situation. 

Trots omständigheterna så har vi trots allt några viktiga och gladare nyheter att dela med er, som ni kan läsa mer om nedan: 
– Nya hemsidan är live
– Årsmöte den 27e april – online!
 

Nya hemsidan är live!

Vi har jobbat ända sedan i vintras med att arbeta fram en ny uppdaterad hemsida för Företagsgruppen Mitt i Malmö. Nu är den live, och vi är glada att äntligen kunna presentera den för er. Ta en titt runt den nya hemsidan, och se vad den innehåller. Länken är som tidigare mittimalmo.se, och ni kan också nå sidan via direktlänken nedan!

Save the date:

27 april — ÅRSMÖTE ONLINE

Måndagen den 27 april kl 17.15 är det nya datumet för Företagsgruppen Mitt i Malmös årsmöte för 2020, som i år blir digitalt! Årsmötet kommer nu att genomföras online via Zoom. 
Mer information om detaljerna kring genomförande, hur du kopplar upp dig och vad du ska tänka på inför mötet, kommer att skickas ut i en officiell inbjudan till våra medlemmar i veckan.  Du anmäler dig som deltagare via den inbjudan och erhåller då länk till digitala årsmötet.

Vid ett senare tillfälle, när Folkhälsomyndigheten återigen bedömer det som möjligt för att mötas, kommer vi samlas och fira så som vi brukar göra vid våra tidigare årsmöten. 

Lämna in motioner och förslag på ledamöter!

Inför mötet vill vi gärna att ni tar och funderar på motioner som ni vill ta upp på mötet, samt förslag till ledamöter för styrelsen. Ju mer vi får veta vad ni behöver inom Företagsgruppen, desto bättre kan vi arbeta för att uppnå de önskemålen. Förslag och nomineringar av ledamöter skickas till valberedningen via länken nedan, eller till leif.singbrant@telia.com

Visa upp ditt företag för medlemmarna!

Vill du synas mer för de andra medlemmarna i Företagsgruppen? Om du till exempel har ett erbjudande du skulle vilja nå ut med så kan du få en plats i ett sådant här nyhetsbrev, där du får nå ut med ditt erbjudande till de andra företagen. Kontakta någon från styrelsen idag, så kan ditt företagserbjudande vara med i nästa nyhetsbrev!

Har du något eller någon du vill veta mer om?

Vi vill gärna höra era förslag kring vad för evenemang ni vill vara med om under året. Om ni har förslag på en föreläsare, ett företag, en bransch eller något specifikt ämne som ni gärna vill lära er mer om, kontakta oss och låt oss veta! På det viset kan vi erbjuda er fler intressanta event som berör er. 

Vi hoppas att ni alla får en riktigt härlig vecka, och att vi ses på de kommande evenemangen. 

Varma hälsningar, 
Företagsgruppen Mitt i Malmö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *