25/6 — Lär om nya ”normala” arbetsplatsen med föreläsare Emma Schultz

Detta webbinar med Företagsgruppen Mitt i Malmö är  det sista före sommaruppehållet – men vi kommer fortsätta med webbinarier under hösten igen. Under dessa online-möten kommer vi ha olika föreläsare som berättar och delar med sig av sina kunskaper. Vi ser fram emot att dela dessa upplevelser med er!

Bjud gärna med er gäster som kan bli framtida medlemmar i vår företagsgrupp! 

Hur kommer den framtida arbetsplatsen se ut?

På torsdag den 25 juni kl. 11.15 kommer Emma Schultz prata om hur det som tidigare varit den ”normala” arbetsplatsen kan komma att förändras i samband med de restriktioner som vidtagits under våren. I Sverige har vi inte tvingats hålla oss hemma från kontoret under senvintern och våren. Dock har det visat sig att många företag aktivt uppmanat sina anställda att arbeta hemifrån.
När nu världen runt om oss så sakta lyfter sina restriktioner, börjar vi själva också ta oss tillbaka ut i samhället och åter till kontoret. Äntligen träffas vi … eller? Den kollektiva samlingsplats som kontoret är står nu inför ett större eller mindre förändringsarbete där mycket kommer att handla om hygien och hur vi ska samverka med en minimerad risk för smittspridning. Samtidigt ska våra verksamheter fungera praktiskt och effektivt: Vad är den ”nya” arbetsplatsen?

Emma Schultz VD och ägare av escandi. escandi har 15 års erfarenhet av att skapa snygga arbetsmiljöer som fungerar för specifika verksamheter och i enlighet med dess varumärke.

Var: Online via mötesplattformen Zoom
När: Torsdagen den 25 juni 11.15-12.00
OSA: Senast onsdagen 24/6.

Bjud gärna med er gäster som kan bli framtida medlemmar i vår företagsgrupp!

Detta webbinar med Företagsgruppen Mitt i Malmö är  det sista före sommaruppehållet – men vi kommer fortsätta med webbinarier under hösten igen. Under dessa online-möten kommer vi ha olika föreläsare som berättar och delar med sig av sina kunskaper. Vi ser fram emot att dela dessa upplevelser med er!

DET ÄR ALLTID VÄRT ATT ANMÄLA SIG! Även om du inte kan närvara på hela eventet, eller vill lyssna till föreläsningen på nytt, så är det alltid värt att anmäla sig ändå. Vi spelar in webbinariet och skickar ut en länk till dem som anmält sig, så att ni har fram till söndagen efter föreläsningen på er att lyssna igenom på nytt.

Hjärtligt välkomna!