Mitt i Malmö önskar er en glad sommar

MiM_logga-vit_1200px

ÖNSKAR ER EN GLAD SOMMAR

Det är snart midsommar, och Företagsgruppen vill önska alla en härlig sommar! Under vecka 27-31 kommer vi att göra sommaruppehåll med utskick och event, men styrelsen fortsätter förbereda inför höstens kommande aktiviteter – vecka 32 är vi tillbaka som normalt och i slutet av augusti har vi höstens första webbinarie.

Förhoppningen är att Folkhälsomyndigheten gett klartecken och öppnar upp för möjligheten att genomföra våra fysiska möten igen innan dess. Tanken är att ge fler möjligheter till alla medlemmar att ta del av vårt innehåll, oavsett möjligheterna att närvara.
Till hösten erbjuder vi därför också online webbinarier likt de vi gjort nu under våren, utöver de fysiska träffar som vi kommer fortsätta med, så fort Folkhälsomyndigheten anser sådant vara genomförbart. Vi planerar att genomföra ett fysiskt event och ett webbinar i månaden. 

Men denna säsong är ännu inte över – vi har fortfarande ett webbinar kvar innan vi har sommaruppehåll!

Nedan kan du läsa mer om webbinariet, samt annat som detta nyhetbrev innehåller: 
– Webbinar 25/6 – Emma Schultz om den nya ”normala” arbetsplatsen
– Företagserbjudande: Malmö City Presentkort
– Företagserbjudande: First Vision
– Företagserbjudande: Em Kjellberg Visuals

– Nu finns vi på sociala medier!

Save the date:

25/6 — Emma Schultz talar om den nya "normala" arbetsplatsen

På torsdag den 25 juni kl. 11.15 kommer Emma Schultz prata om hur det som tidigare varit den ”normala” arbetsplatsen kan komma att förändras i samband med de restriktioner som vidtagits under våren. När nu världen runt om oss så sakta lyfter sina restriktioner, börjar vi själva också ta oss tillbaka ut i samhället och åter till kontoret. Äntligen träffas vi … eller?

Emma Schultz är VD och ägare av escandi. escandi har 15 års erfarenhet av att skapa snygga arbetsmiljöer som fungerar för specifika verksamheter och i enlighet med dess varumärke. 

Se till att boka in datumet i din kalender redan nu! En inbjudan till online-eventet går ut till våra företagsmedlemmar under dagen. 

Vill du vara med på webbinariet, eller önskar du bli medlem och få automatiska inbjudningar till kommande event? 
Kontakta Företagsgruppen Mitt i Malmö via knappen här nedan.

Företagserbjudande: Malmö City Presentkort

Arbetsgivare kan ge sina anställda skattefria gåvor upp till ett värde utav
1 000 kronor per anställd. Arbetsgivaren får inte ge gåvan i pengar, men kan ge den i form av varor eller presentkort(t.ex. Malmö City Presentkort) som inte kan bytas mot pengar.
 
Reglerna för gåva gäller från 1 juni och till och med 31 december 2020.
Skattefriheten gäller utöver möjligheten att lämna skattefria gåvor som redan finns, till exempel i form av julgåvor.

Du kan beställa presentkortet fraktfritt på www.malmocity.se, eller köpa det på Pressbyrån. 
Läs mer på Skatteverkets hemsida kring julklappar och andra gåvor till anställda.

Företagserbjudande: First Vision

Är ni intresserade av en ny unik, stilren och användarvänlig hemsida? Låt oss då pitcha in en ny design till er verksamhet kostnadsfritt. Ta tillfälle i akt nu när sommarperioden är här – kontakta mig på martin.larsson@firstvision.se för mer information.

Företagserbjudande: Em Kjellberg Visuals

Hur pass uppdaterade är bilderna på din hemsida? Behöver du nya foton av din verksamhet eller dina anställda? Eller har du behov av visuellt material till dina sociala media-kanaler? Som fotograf hjälper jag er ta fram bilder passande för er verksamhets kommunikation och marknadsföring. 

För er som är medlemmar hos Företagsgruppen Mitt i Malmö erbjuds ni 15% rabatt på fakturan vid ett genomfört foto-uppdrag. Kontakta Em för mer information, på em@emkjellberg.com

Visa upp ditt företag för medlemmarna!

Vill du också att ditt företag ska synas mer för de andra medlemmarna i Företagsgruppen? Om du har ett erbjudande du vill nå ut med till alla företagsmedlemmar så kan du få en plats i ett sådant här nyhetsbrev. Kontakta någon från styrelsen idag, så kan ditt företagserbjudande vara med i nästa nyhetsbrev!

Nu finns vi på sociala medier!

Under våren har vi utvecklat vidare för fler sätt att snabbare och bättre kunna nå ut till alla våra medlemmar. Så nu har vi startat upp både Facebook och Linkedin för Företagsgruppen! Gå in och gilla och följ för att få tillgång till uppdateringar om när ny information finns tillgänglig inför våra event och aktiviteter. 
Du hittar vår Facebook här
Se vår Linkedin här

Stötta dina kollegor i centrala Malmö!

Vi alla påverkas av pandemin som råder, både i privatlivet, liksom i företagsvärlden. Många restauranger och butiker riskerar att inte finnas kvar när vi kan återgå till våra arbetsplatser som vanligt igen. För att stötta varandra kan vi se över våra inköp, och välja att göra dessa, samt köpa mat/takeaway hos våra företagskollegor i den mån det går.

Har du några frågor kring Företagsgruppens verksamhet?

Vi förstår att det finns oro i dagsläget kring hur verksamheter och Malmös näringsliv påverkas. Om ni har några frågor kring Företagsgruppens verksamhet, eller vill ha svar på frågor från Malmö Näringslivskontor, kontakta oss så tar vi det vidare. 

Hoppas vi ses på webbinariet nästa vecka med Emma Schultz.
Ha en underbar sommar, så ses vi till hösten igen – på riktigt!

Varma hälsningar, 
Företagsgruppen Mitt i Malmö