Nu kör vi igång med webbinarier!

MiM_logga_1200px

NU KÖR VI IGÅNG MED WEBBINARIER!

Styrelsen har under den senaste tiden arbetat hårt med att hitta ytterligare vägar för att nå ut med kraften i vårt nätverk till alla medlemmars godo. Vi fortsätter leva och följa de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger, med begränsningar i att mötas live.
Vi vill då istället ta nya tag, och fortsätta att ge er kunskapsberikande upplevelser. Vi ställer inte in – vi ställer om! Framöver erbjuder vi därför också online webbinarier, utöver de fysiska träffar som vi kommer fortsätta med, så fort Folkhälsomyndigheten anser sådant vara genomförbart.

Vi planerar att genomföra ett webinar varannan vecka, alltid på en torsdag kl 11.15-12.00, fram till semestern, så att alla kan ta in nya kraftfulla kunskaper inför framtiden. Bjud gärna med gäster som också kan bli framtida medlemmar i vårt nätverk. I dess tider vill vi gärna att vi kan hjälpa varandra och flera att få mer kunskaper

Nu har vi äran att få bjuda in till vårt första webbinarie. Utöver detta så har vi ett antal företagsmedlemmar som har erbjudanden till er!

Nedan ser du vad detta nyhetbrev innehåller:
– Webbinarie 14/5 – lär om affärsmannaskap med Mikael Hägg
– Företagserbjudande: First Vision
– Företagserbjudande: CoachCompanion
– Företagserbjudande: escandistans
– Företagserbjudande: BKM

Webbinarie 14 maj:

Lär om affärsmannaskap med Mikael Hägg

På torsdag den 14 maj kl. 11.15 kommer vi få nöjet att få lära oss om affärsmannaskap med Mikael Hägg från Happy Spiders. Fokus under webbinariet ligger på arbetsglädje, engagemang och kunskap — dessa leder till motiverade medarbetare, vilket är nyckeln till framgångsrika, lönsamma företag över tid.

Mikael Hägg har mångårig erfarenhet av att i ledande positioner utveckla människor och organisationer, och mäter sin framgång i sina uppdragsgivares framgång. Han har jobbat som chef, konsult och utbildningsansvarig. Mikael drivs av sitt stora engagemang och sin vilja att hjälpa andra människor att växa och utvecklas.

Se till att boka in datumet i din kalender redan nu! En inbjudan till online-eventet går ut till våra företagsmedlemmar under fredagen.

Vill du vara med på webbinariet, men är inte medlem ännu?
Kontakta Företagsgruppen Mitt i Malmö via knappen här nedan.

Företagserbjudande: First Vision

Det är viktigt att vi företagare håller ihop! Därför har vi på First Vision valt att avstå från arvodet under en tidsbegränsad period för att hjälpa er att nå relevanta besökare via Googles söknätverk.
Detta gäller för nya samarbetspartners, för mer information kontakta mig på: martin.larsson@firstvision.se. Låt oss stötta varandra och växa tillsammans – digitalt kan man alltid samarbeta!

Företagserbjudande: CoachCompanion

I sommar erbjuder vi Live utbildning i våra lokaler i centrala Malmö. Diplomutbildning i professionell coaching – Intensiv.
9 intensiva dagar som förändrar. Följande dagar mellan kl. 9-17 går denna: 22-26/6, 19-21/8, 25/9.
För Företagsgruppen Mitt i Malmös medlemmar erbjuds vid anmälan till ovan diplomstart också 2 extra utbildningsdagar i höst, där man kan välja mellan teman som ”Det coachande ledarskapet”, ”Team och gruppcoaching” eller ”Hälsocoach” utan extra avgift (värde 7000 SEK ex moms).
Erbjudandet gäller så länge det finns lediga platser i gruppen. Kontakta oss därför redan idag på info@coachcompanion.se för anmälan, eller mer information på www.coachcompanion.se.

Företagserbjudande: escandistans

Vi på escandi har länge tänkt på att introducera en digital tjänst. Med escandistans kan vi hjälpa till med mindre projekt – att fräscha upp enskilda kontorsrum, se till att receptionen är inbjudande eller att mötes- och konferensrum är både representativa och har en fungerande akustik och ljussättning, vilket blir allt viktigare i takt med att digitala möten blir en större del av vardagen. Dels för att våra kunder ska kunna jobba effektivare, men också för att vi ska kunna göra det.
Att mötas i ett väl fungerande videomöte eliminerar mycket restid och extra mötestid – aspekter som inte är nödvändiga i alla projekt.
Missa inte chansen att testa – för de 2 första kunderna som är medlem i Mitt i Malmö ger vi 25% avdrag av kostnaden för att ta fram ett inredningsförslag. Samt garanterar vi givetvis bästa priserna på inredning & belysning. Kontakta oss på info@escandi.se eller genom vår hemsida: https://escandi.se/escandistans/ och skriv att ni är medlemmar i Mitt i Malmö.

Företagserbjudande: BKM

Är ni trötta på er befintliga inredning och möbler? Tycker ni arbetsstolen ser sliten ut? Inte läge för att köpa nytt?
Kom då till BKM vid Svarta huset i Lockarp – vi klär om era stolar, soffor, fåtöljer, eller varför inte nya sitsar på era köksstolar! Vi kan även ombesörja transporten. Vi har även en massa möbler i vårt showroom.
Medlemmar i Företagsgruppen Mitt i Malmö har 15% rabatt. Välkomna!

Visa upp ditt företag för medlemmarna!

Vill du också att ditt företag ska synas mer för de andra medlemmarna i Företagsgruppen? Om du har ett erbjudande du vill nå ut med till alla företagsmedlemmar så kan du få en plats i ett sådant här nyhetsbrev. Kontakta någon från styrelsen idag, så kan ditt företagserbjudande vara med i nästa nyhetsbrev!

Stötta dina kollegor i centrala Malmö!

Vi alla påverkas av pandemin som råder, både i privatlivet, liksom i företagsvärlden. Många restauranger och butiker riskerar att inte finnas kvar när vi kan återgå till våra arbetsplatser som vanligt igen. För att stötta varandra kan vi se över våra inköp, och välja att göra dessa, samt köpa mat/takeaway hos våra företagskollegor i den mån det går.

Har du något eller någon du vill veta mer om?

Vi vill gärna höra era förslag kring vad för evenemang ni vill vara med om under året. Om ni har förslag på en föreläsare, ett företag, en bransch eller något specifikt ämne som ni gärna vill lära er mer om, kontakta oss och låt oss veta! På det viset kan vi erbjuda er fler intressanta event som berör er. 

Vi hoppas att ni alla får en riktigt härlig vecka, och att vi ses på de kommande evenemangen. 

Varma hälsningar, 
Företagsgruppen Mitt i Malmö