Nyhetsbrev februari 2020

MiM_logga_1200px

SAVE THE DATE!

Vi är nu inne i andra månaden av 2020, och för dem av er som har sportlov så hoppas vi att ni njuter ordentligt, vare sig det är på en skidbacke, strand eller hemma! 
Vi i företagsgruppen vill uppmärksamma er på några kommande datum som ni inte bör missa — årets första AW, nästa event med SEB, samt det viktiga årsmötet!

Snart dags för årsmöte — vad vill du ta upp?

Den 20 april kl 17.30 har Företagsgruppen Mitt i Malmö sitt årsmöte för 2020. En inbjudan kommer ut till våra medlemmar närmare inpå datumet. Till dess vill vi gärna att ni tar och funderar på motioner, förslag till ledamöter och skickar in till oss i styrelsen, så att vi kan lägga till det på agendan. Ju mer vi får veta vad ni behöver inom företagsgruppen, desto bättre kan vi arbeta för att uppnå de önskemålen.

Save the date:

25/2 — AW på Bishops Arms

Företagsgruppen Mitt i Malmö kommer nu att anordna Afterwork ett par gånger under våren. Första AW:n ut är nu den 25 februari på the Bishops Arms vid Malmö Central, bredvid Elite Hotel Savoy. Vi hoppas att många av er medlemmar kommer och minglar med oss under denna kväll. Här får ni tillfället att lära känna varandra och knyta närmare kontakt. 

28/2 — lunchmöte tema Pension, Passion och Hållbarhet!

Vi får lyssna på Johan Linnér som jobbar som företagsrådgivare inom SEB Pension & Försäkring. Förutom att hjälpa sina kunder att planera sina pensioner brinner Johan passionerat för hållbarhet. Han kommer under 45 min att prata kring hur du kan göra viktiga och hållbara val i dina pensionsplaceringar. Han ger också personliga reflektioner och återkopplingar till sina egna val. 

Har du något eller någon du vill veta mer om?

Vi vill gärna höra era förslag kring vad för evenemang ni vill vara med om under året. Om ni har förslag på en föreläsare, ett företag, en bransch eller något specifikt ämne som ni gärna vill lära er mer om, kontakta oss och låt oss veta! På det viset kan vi erbjuda er fler intressanta event som berör er. 

Vi hoppas att ni alla får en riktigt härlig vecka, och att vi ses på de kommande evenemangen. 

Varma hälsningar, 
Företagsgruppen Mitt i Malmö