Våren är här!

VÅREN ÄR HÄR!

… och även om snön kanske inte har smält på alla ställen ännu, så börjar tecken göra sig påminda om att en varmare tid är påväg.

Precis som det senaste året, så kommer vi att fortsätta med endast webbinarier, för att fortsätta ge er fler möjligheter till kunskapsberikande innehåll trots situationen som pågår. 
Vår förhoppning är att vi framåt sommaren kommer kunna hålla några fysiska träffar åtminstone utomhus, men vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och avvaktar tills vi vet mer hur utvecklingen fortskrider.

Företagsgruppen håller sig fortsatt uppdaterad med information från myndigheterna, och ändringar kan komma att ske i vårt kalendarium, beroende på hur situationen utvecklas.

Innehåll i detta nyhetsbrev: 
– Årsmöte online 27/4

– Kalendarium för våren 2021
– Anslagstavlan: bli medlem som privatperson
– Medlemserbjudanden

27 april — ÅRSMÖTE ONLINE

Tisdagen den 27 april kl 17.15 är det nya datumet för Företagsgruppen Mitt i Malmös årsmöte för 2021, som likt förra året blir digitalt! Årsmötet genomförs online via Zoom.
Mer information om detaljerna kring genomförande, hur du kopplar upp dig och vad du ska tänka på inför mötet, kommer att skickas ut i en officiell inbjudan till våra medlemmar inom två veckor. Du anmäler dig som deltagare via den inbjudan och erhåller då länk till digitala årsmötet.

Vid ett senare tillfälle, när Folkhälsomyndigheten återigen bedömer det som möjligt för att mötas, kommer vi samlas och fira så som vi brukar göra vid våra tidigare årsmöten.

Nominera nya ledamöter till styrelsen!

Vi söker ersättnings styrelsemedlemmar inför nya året, då viss rotation inom styrelsen alltid uppmuntras. Om ni medlemmar är intresserade av styrelsearbete, eller vill nominera någon annan medlem till att sitta i styrelsen, så skickar ni in detta till valberedningen via länken nedan, eller till leif.singbrant@telia.com.

Lämna in motioner

Inför mötet vill vi gärna att ni tar och funderar på motioner som ni vill ta upp på mötet. Ju mer vi får veta vad ni behöver inom Företagsgruppen, desto bättre kan vi arbeta för att uppnå de önskemålen. Motioner skickar ni in till info@mittimalmo.se, eller via länken nedan.

Kalendarium för våren 2021

Som situationen är nu så avvaktar vi med fysiska träffar tills Folkhälsomyndighetens rekommendationer ändras till att göra fysiska träffar en möjlighet. 
Nedan finner ni en sammanställning av de närmast kommande eventen under våren. Ändringar och tillägg kan komma att ske, men här kan ni planera in de event som är intressanta för er redan nu. Fullständigt kalendarium kommer finnas och uppdateras regelbundet på hemsidan.

18/3 – Tim Standefeldt, Storykit
Webbinar

1/4 – Maria Delin, Watson Detective Dogs
Webbinar

15/4 – Marie Stellinger Ernblad, Malmö Stads digitalisering
Webbinar

27/4 – Årsmöte
Online

20/5 – Anne Marbrant, NyföretagarCentrum Öresund
Webbinar

3/6 – Patrick Lundeberg, CoachCompanion
Webbinar

Vad önskar ni för aktiviteter under 2021?

Allt som händer på Företagsgruppen Mitt i Malmö är för er medlemmars skull. Så vi vill gärna veta mer om vad ni önskar få lära er mer om under detta kommande år!
Finns där något företag ni vill veta mer om? Något specifikt ämne som ni önskar att vi berör, som skulle hjälpa er i ert företagande?
Kanske är det någon utav er medlemmar som själva gärna skulle hålla i en föreläsning?

Nedan formulär är till för er att kunna gå in och berätta era egna önskemål! Fyll i och skicka in, så att vi vet vilka typer av föreläsningar och aktiviteter vi ska boka in till året för att gynna ert medlemskap så mycket som möjligt.
Om du hellre vill skicka in dina förslag via mail är du varmt välkommen att göra det till info@mittimalmo.se

ANSLAGSTAVLAN

Bli medlem som privatperson

I dessa tider vet vi att många har blivit tvungna att byta jobb, eller hamnat mellan jobb. Vi vill hjälpa till att skapa ett utrymme där de som hamnat i denna sits får en möjlighet att kunna fortsätta ta sitt arbetsliv vidare, och få möjligheten att kunna få nya kontakter och ta del av kunskap som kan stärka företagandet och arbetslivet i Malmö.

Vi erbjuder nu också dig som privatperson att gå med som medlem för samma summa.
Som privatperson kan du få denna summa uppdelad halvårsvis respektive kvartalsvis.

Vi välkomnar alla att delta på våra träffar & föreläsningar vid 2 tillfällen som gäst utan eget medlemskap innan man väljer att bli fullvärdiga medlemmar.

Kontakta oss för mer information.

MEDLEMSERBJUDANDEN

Nyckeln till en lyckad företagsförsäljning!

Vi delar med oss av erfarenhet från mer än 350 företagsförsäljningar:

  • Vad finns det för olika typer av köpare?
  • Hur värderar man ett företag?
  • Hur vet jag om mitt företag är redo för en försäljning?
  • Hur länge behöver jag stanna kvar under nya ägarna?

Läs mer och kontakta oss via vår hemsida www.weibull.se

Har du personal med beroendeproblem?

Vi kan hjälpa dig! Kom och ät en arbetslunch med oss. 

Human Gardening AB har många års samlad erfarenhet av att hjälpa till när personal har problem med alkohol, droger, spel, tabletter etc. Vi kan hjälpa till genom hela kedjan från intervention till rehabilitering. 

Kom och ät en arbetslunch med oss i våra lokaler i World Trade Center i Västra Hamnen i Malmö. Du behöver inte ha någon specifik anställd i åtanke när du kommer utan du kanske vill veta lite mer om olika typer av beroendebehandlingar om problem skulle uppstå i framtiden. 

Det kan även vara så att du just nu bara misstänker att någon av din personal har problem med ett beroende men du kan inte riktigt sätta fingret på det eller vet hur du skall inleda en diskussion med denne. 
Vi kan hjälpa dig hitta rätt!

Skicka ett mail till info@humangardening.se och ange vilken dag du vill komma. Måndag till fredag ca 12 – 13.30. Du kan även ringa oss på 0707-767692. 

Läs mer om vårt företag på www.humangardening.se.

Vi önskar er en glad påsk, och hoppas att vi snart kan komma att ses igen på fysiska event.
Håll ut – det gör vi, genom våra webbinar tillsammans med er. 

Varma hälsningar, 
Styrelsen för Företagsgruppen Mitt i Malmö