Vi avvaktar med årsmöte och framtida event

MiM_logga-vit_1200px

VI AVVAKTAR MED ÅRSMÖTE OCH FRAMTIDA EVENT

De flesta har hört om den pandemi som härjar i världen just nu. Företagsgruppen håller sig uppdaterad med informationen från myndigheterna, och har beslutat att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation. Från och med idag så ställs alla framtida event in, för att minska smittorisken för samtliga medlemmar. Vi återkommer med inbjudan till event så snart detta anses säkert igen.

Under tiden som detta pågår så pausar inte verksamheten, utan styrelsen har information att dela med er medlemmar. Nedan kan ni läsa om:
— Årsmöte, framtida event & AW ställs in
— Arbetet inom Företagsgruppen fortsätter
— Hur påverkas din verksamhet av Coronaviruset?

Årsmötet skjuts fram!

På grund av Corona-pandemin kommer vi skjuta fram årsmötet, och hoppas att kunna genomföra årsmötet i Juni. Vi återkommer med datum och inbjudan när vi vet mer om hur situationen ser ut framöver.

Samtliga event och AW's ställs också in

Även alla andra former av event och AW’s som varit planerade under våren kommer att ställas in och skjutas till framtiden. Även här återkommer vi med inbjudan när eventen anses kunna genomföras utan smittorisk.

Arbetet inom Företagsgruppen fortsätter

Styrelsen fortsätter sitt arbete för er medlemmar inom Företagsgruppen Mitt i Malmö. Vi planerar upp framtida event, bearbetar hemsida och fortsätter utvecklingen med att göra Företagsgruppen så givande som möjligt för er medlemmar.

— Nya hemsidan snart klar för lansering!

Vi har arbetat med att få en ny hemsida klar för er, som ska ge bättre översikt på vad som pågår inom Företagsgruppen. Nu är vi i sluttampen på uppdateringen, och så fort hemsidan är lanserad kommer det komma ut ett mail om detta till er.

— Visa upp ditt företag för medlemmarna!

Vill du synas mer för de andra medlemmarna i Företagsgruppen? Om du till exempel har ett erbjudande du skulle vilja nå ut med så kan du få en plats i ett sådant här nyhetsbrev, där du får nå ut med ditt erbjudande till de andra företagen. Kontakta någon från styrelsen idag, så kan ditt företagserbjudande vara med i nästa nyhetsbrev!

Undersökning av effekterna på Malmös Näringsliv på grund av utbrottet av det nya Coronaviruset

Malmö stads Näringslivskontor har tillsammans med Malmö Företagsgrupper gemensamt tagit fram denna undersökning i en vilja att stämma av läget hos er medlemmar för att få insyn i hur virusutbrottet och COVID-19 påverkar er verksamhet och näringslivet i Malmö.

Denna enkät har redan skickats ut, men om du missat att fylla i den innan, så kan du följa länken nedan och göra det fram till tisdag den 24 mars.

Du kan hitta mer information om Coronaviruset på MalmöBusiness.com

Har du några frågor kring Företagsgruppens verksamhet?

Vi förstår att det finns oro i dagsläget kring hur verksamheter och Malmös näringsliv påverkas. Om ni har några frågor kring Företagsgruppens verksamhet, eller vill ha svar på frågor från Malmö Näringslivskontor, kontakta oss så tar vi det vidare.

Vi hoppas att ni alla håller er friska, och att vi snart kan få återgå till en mer normal vardag.

Varma hälsningar, 
Företagsgruppen Mitt i Malmö